Поділитись:

Ілон Маск запевнив Зеленського, що все ще підтримує Україну. Але є нюанс (відео)

Вівторок, 04 жовтня 2022, 07:12

Американський бізнесмен Ілон Маск після скандальної пропозиції щодо умов для встановлення миру між Україною та рф заявив, що він все ще на стороні нашої країни. Але водночас зазначив, що «масштабна ескалація війни завдасть великої шкоди Україні і, можливо, світу».

Так він прокоментував опитування Президента України Володимира Зеленського, в якому той просить фоловерів визначитися, який Маск їм подобається більше: той, який підтримує Україну, чи той, який підтримує росію. 

Нагадаємо: почалося все з того, що Ілон Маск запропонував фоловерам у Twitter опитування, в якому виклав свою позицію щодо анексованого росією Криму.

У пості Маск викладає своє бачення того, як досягти «миру між Україною та росією» без урахування реального стану речей: «Мир між Україною та росією: 1) Повторні вибори в анексованих регіонах під наглядом ООН. Росія йде, якщо на те буде воля народу. 2) Крим формально входить до складу росії, як це було з 1783 року (до помилки Хрущова). 3) Водопостачання Криму забезпечено».

Реакція світу не забарилася, відповідали на допис і українські політики. Президент запропонувава на своїй сторінці опитування. 

Тим часом прокоментував твіт Маска і заступник голови Ради безпеки рф Дмитро Медведєв. 

«Маск молодець, однак. Гідний присвоєння позачергового офіцерського звання. Щоправда, рано розшифрувався Юстас. Наступний пост видасть щось на кшталт «Ukraine is an artificial state» («Україна –штучна держава»), – зазначив він. 

Фраза «Юстас – Алексу» – з телефільму «Сімнадцять миттєвостей весни». «Юстас» – оперативний псевдонім полковника Ісаєва (Штірліца).

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів