Поділитись:

На Волині викрили організатора «схеми» незаконного перетину кордону (фото, відео)

Понеділок, 03 жовтня 2022, 11:26
На Волині викрили організатора «схеми» незаконного перетину кордону (фото, відео)

За процесуального керівництва Волинської та Чернівецької обласних прокуратур викрито та повідомлено про підозру громадянину, який організував незаконне переправлення військовозобов’язаних чоловіків за кордон за підробленими відмітками у паспортах (ч. 3 ст. 332, ч. 3 ст. 358 КК України).

Про це у понеділок, 3 жовтня, повідомила пресслужба прокуратури Волинської області.

За даними слідства, житель Волинської області налагодив незаконну схему одержання прибутку від сприяння військовозобов'язаним чоловікам у незаконному перетині державного кордону. 

Громадянин допомагав особам призовного віку виїжджати до країн Євросоюзу через МПП «Порубне» у Чернівецькій області за паспортами громадян України для виїзду за кордон, у які вносив неправдиві відмітки про перебування особи на Консульському обліку України в іноземних державах, а також відмітки про постійне місце проживання за кордоном. 

Чоловіка затримали 29 вересня 2022 року на Волині після одержання 800 доларів США від чергового клієнта – буковинця, який замовив у нього відтиск та штамп Генерального консульства України у Кракові про постійне місце проживання на території Польщі та взяття на облік. 

Вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу. 

Досудове розслідування у провадженні здійснюють слідчі СУ ГУНП у Чернівецькій області.

Викрито незаконні дії громадянина  за оперативного супроводу головного оперативно-розшукового відділу Чернівецького прикордонного загону.

На Волині викрили організатора «схеми» незаконного перетину кордону (фото, відео)На Волині викрили організатора «схеми» незаконного перетину кордону (фото, відео)На Волині викрили організатора «схеми» незаконного перетину кордону (фото, відео) 

Нагадаємо: в Україні змінили правила перетинання держкордону для спортсменів під час дії воєнного стану.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
19 квітня 2024
18 квітня 2024
15 квітня 2024
11 квітня 2024
07 квітня 2024
04 квітня 2024
03 квітня 2024
02 квітня 2024
30 березня 2024