Поділитись:

Головне у Луцьку: підсумки тижня

Неділя, 02 жовтня 2022, 21:00
Головне у Луцьку: підсумки тижня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині тижня, що минає:

Про загиблих волинян, яких привезли до Луцька

У середу, 28 вересня, зранку Луцьк зустрів місію «На щиті», яка повернула додому 9 полеглих Героїв з Волині.

Траурний кортеж місто зустріло затяжним холодним дощем. Лучани зупинялись, щоб віддати останню шану Воїнам, а хтось навіть став на коліна.

Сергій Кушнір і Сергій Глущук з ГО «Автомайдан України. Луцьк» привезли 15 тіл, з яких 9 – це волиняни.

Про перекидання путінських військ до Білорусі для удару по Волині та Києву

Білорусь готується прийняти велику кількість російського особового складу і техніки. Усе тому, що президент рф володимир путін планує вдарити по двох напрямках логістики в Україні. Йдеться про Волинь та Київ.

Хорошого мало. У Білорусі почалася після зустрічі лукашенка з путіним, де вони не озвучили нічого серйозного, дуже серйозна модернізація залізниці, усієї інфраструктури. Це підйомні розвантажувальні платформи, це маневрові локомотиви, це під’їздні шляхи – логістика до залізничних вузлів і реконструкція "Зябровки" – ще одного аеропорту", – поінформував журналіст.

Він пояснив, що в Білорусі явно збираються приймати велику кількість особового складу і техніки. 

Головне у Луцьку: підсумки тижня 

Про введення в Луцьку в експлуатацію новобудови

Будівництво під час війни – це дуже непросто, доволі ризиковано, але неймовірно важливо. Адже це бізнес, який працює, забезпечує робочі місця, наповнює бюджет і сплачує податки.

«Оселя Парк» – це перший житловий комплекс преміумкласу у Луцьку, що розташований в найбажанішому мікрорайоні міста з розвиненою інфраструктурою. Закритий підземний паркінг, затишний двір, оснащений 3-рівневою системою охорони: паркан по периметру, шлагбауми при в'їзді, система відеоспостереження, крім того в кожному будинку передбачене робоче місце для консьєржа.

Житловий комплекс складається з трьох будинків, два з них ввели в експлуатацію та присвоїли адресу – Чорновола, 5а і Чорновола, 7. На території вже встановили дитячий майданчик, змонтували вуличне освітлення та облаштовують благоустрій. Будівництво підземного паркінгу на 200 паркомісць та третього будинку – на стадії завершення. Планове введення в експлуатацію – другий квартал 2023 року.

«Зараз ми дещо випереджаємо графік. Ефективно використовуємо кожну можливість для роботи і якщо все буде добре – ми завершимо раніше», – каже директор ТзОВ «Казкова Оселя» Андрій Худоба.

Головне у Луцьку: підсумки тижня 

Інші цікаві новини: 

Надрукувати
мітки:
коментарів