Поділитись:

Експерти назвали приховані функції Wi-Fi у смартфонах

Неділя, 02 жовтня 2022, 02:20
Експерти назвали приховані функції Wi-Fi у смартфонах

Wi-Fi є однією з найважливіших функцій у смартфоні, але далеко не всі користувачі можуть розкрити потенціал цієї технології.

Доступ до інтернету в сучасному світі став уже базовою потребою кожної людини. І багато хто користується Wi-Fi, але далеко не кожен знає про його «приховані» функції. Експерти розповіли, що потрібно знати про цю технологію.

Виведення зображення зі смартфона на телевізор через Wi-Fi

Щоб переглянути відео зі смартфона на великому екрані, достатньо активувати функцію трансляція і через мережу приєднати свій мобільний пристрій до телевізора. Для цього перейдіть в налаштування – розділ Wi-Fi – “підключення пристрою” і почніть пошук доступних девайсів. Коли ви знайдете пристрій, дозвольте на підключення.

Передача файлов по Wi-Fi Direct

Для передачі файлів між пристроями через Wi-Fi Direct потрібно увімкнути мережу на двох девайсах, перейти в Wi-Fi Direct, та у списку вибрати потрібний смартфон. Коли смартфони синхронізуються, можна надсилати дані.

Передача файлів по Wi-Fi за допомогою програм

Передавати файли між смартфонами Wi-Fi набагато швидше, ніж по Bluetooth. Встановіть з Google Play одну з програм (SHAREit, Filedrop або Instashare) на обидва телефони та забезпечте між ними з’єднання. За допомогою їх можна буде передавати файли.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів