Поділитись:

Після оновлення карти в Google Maps матимуть вигляд, як у відеогрі

Субота, 01 жовтня 2022, 05:10
Після оновлення карти в Google Maps матимуть вигляд, як у відеогрі

Google готує до виходу масштабне оновлення для свого картографічного сервісу. Воно привнесе в Google Maps кілька нових функцій, які помітно розширять можливості навігаційної системи. Зокрема, йдеться про опцію Neighborhood Vibe, що дає змогу збирати користувацькі відгуки про конкретну місцевість.

Про це повідомляє ProstoMob.

Щодня користувачі картографічного сервісу публікують близько 20 млн відгуків. Вони обробляються Google за допомогою ШІ-алгоритмів. Як показує практика, відгуки дають змогу користувачам краще орієнтуватися в новій місцевості.

Ще одним нововведенням стануть тривимірні карти. Першими доступ до них отримають жителі Лос-Анджелеса, Сан-Франциско, Нью-Йорка і Токіо. Після активації функції останні стануть подібні на відеогру. Користувачі зможуть переміщатися по них, змінювати час доби і «заходити» в будинки.

Функція 3D-карт дасть можливість користувачам оглядати визначні пам’ятки в додатку ніби наживо. До слова, така опція з’явилася в Apple Maps у 2021 році. Щоправда, працює вона не на всіх моделях iPhone.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів