Поділитись:

Google закриває ігровий стримінговий сервіс Stadia

Субота, 01 жовтня 2022, 02:08
Google закриває ігровий стримінговий сервіс Stadia

Компанія Google планує припинити роботу стримінгового сервісу Stadia, який дозволяє запускати ігри з високими системними вимогами на телефонах, планшетах, комп'ютерах та телевізорах з хмарних сховищ.

Про це йдеться у блозі Google, – повідомляє Економічна правда.

«Кілька років тому ми запустили споживчий ігровий сервіс Stadia. І хоча підхід Stadia до потокової трансляції ігор для користувачів був побудований на міцному технологічному фундаменті, він не отримав того відгуку, на який ми розраховували, тому ми вирішили згорнути роботу сервісу», – заявив віцепрезидент і генеральний менеджер Stadia Філ Харрісон.

Компанія збирається до середини січня 2023 року повернути гроші за все обладнання Stadia, куплене через Google Store, а також за всі ігри та додатковий контент, куплені в магазині Stadia. 

Користувачі зможуть продовжувати грати у Stadia до 18 січня 2023 року. Співробітників команди ігрового сервісу перейдуть до інших підрозділів Google. 

Компанія збирається використовувати технології Stadia у YouTube, Google Play та в області доповненої реальності, а також планує відкрити до неї доступ для партнерів із ігрової галузі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів