Поділитись:

Троє чоловіків намагалися проїхати через «Устилуг» з «липовими» документами

Середа, 28 вересня 2022, 16:21
Троє чоловіків намагалися проїхати через «Устилуг» з «липовими» документами

На митному пості «Устилуг» прикордонники затримали чоловіків з Дніпропетровщини, Кропивницького і Києва з підробленими документами.

Про це у середу, 28 вересня, повідомила пресслужба Волинського прикордонного загону.
  
Минулих вихідних 43-річний мешканець Дніпропетровської області та 23-річний житель Кропивницька їхали за кордон через пункт пропуску «Устилуг». На паспортний контроль чоловіки надали підроблені тимчасові посвідчення військовозобов'язаних та довідки військово-лікарської комісії.

Ще одного правопорушника – 30-річного киянина – прикордонники викрили у цьому ж пункті пропуску тижнем раніше. Він також намагався перетнути кордон, скориставшись фальшивими документами.

Оперативники  прикордонного загону провели попередній розбір та поінформували компетентні правоохоронні органи. Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 та 4 ст. 358 КК України. 

У ході досудового розслідування підтверджено, що усі троє намагались виїхати за кордон по «липових» документах. Днями фігурантам оголосили про підозру. 

Санкція статті передбачає штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до двох років. Триває слідство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
18 квітня 2024
17 квітня 2024
15 квітня 2024
13 квітня 2024
15:06
12 квітня 2024
11 квітня 2024