Поділитись:

Волинські піротехніки вирушили розміновувати Донеччину (фото)

Вівторок, 27 вересня 2022, 14:55
Волинські піротехніки вирушили розміновувати Донеччину (фото)

Волинські піротехніки вирушили на розмінування територій у Донецькій області після того, як напередодні з Чернігівщини повернулися їхні колеги.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Головного управління ДСНС України у Волинській області.

У вівторок, 27 вересня, волинські піротехніки вирушили на розмінування територій на сході України. Команда саперів – Георгій Товкач, Сергій Мазурик, Віталій Гурманський і Віталій Пась на чолі з майором служби цивільного захисту Віталієм Гаврилюком прямують у місто Покровськ Донецької області.

Напередодні на Волинь повернулися їхні колеги, які упродовж двох місяців знешкоджували боєприпаси на Чернігівщині.

Волиняни укомплектовані засобами бронезахисту і зв’язку, аптечками, необхідним спорядженням для розмінування.

Також на Донеччину поїхали дві спецмашини. Перед від’їздом начальник головного управління ДСНС області генерал-майор служби цивільного захисту Володимир Грушовінчук зустрівся з піротехніками, побажав їм безпечного несення  служби й висловив упевненість, що волиняни гідно виконають поставлені завдання.

Волинські піротехніки вирушили розміновувати Донеччину (фото)Волинські піротехніки вирушили розміновувати Донеччину (фото)Волинські піротехніки вирушили розміновувати Донеччину (фото)Волинські піротехніки вирушили розміновувати Донеччину (фото)Волинські піротехніки вирушили розміновувати Донеччину (фото)Волинські піротехніки вирушили розміновувати Донеччину (фото)Волинські піротехніки вирушили розміновувати Донеччину (фото)Волинські піротехніки вирушили розміновувати Донеччину (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів