Поділитись:

Колаборант Стремоусов роздає журналістські посвідчення на Волині: хто отримав

Вівторок, 27 вересня 2022, 12:30
Колаборант Стремоусов роздає журналістські посвідчення на Волині: хто отримав

Очільник окупаційної адміністрації Херсонщини Кирило Стремоусов роздає журналістські посвідчення всім охочим. Семеро волинян зацікавилися такою пропозицією, частина з них відмовилася від посвідчень через антиукраїнську позицію Стремоусова, але деякі все ж отримали документи від колаборанта.

Про це йдеться у матеріалі журналістів сайту новин Луцька і Волині «Конкурент».

Зокрема, відомо, що посвідчення від Стремоусова отримав житель Луцька Григорій Недолуга та його колишня дружина. Фактично, Недолуга став «координатором», через якого інші волиняни отримували посвідчення журналістів, не маючи при цьому жодного стосунку до журналістської діяльності. 

Документ також отримали ще троє волинян:

  • Максим Подзюбанчук
  • Олексій Чуніхін
  • Олександр Іванюк.

Ще двоє – Роман Билиця та Альбіна Потапчук – замовляли журналістські посвідчення через Григорія Недолугу, але пізніше відмовилися від їх отримання через антиукраїнську позицію Кирила Стремоусова.

Більше про те, хто ці люди, з якою метою їм могли знадобитися посвідчення журналіста, та що їх може пов'язувати із «гауляйтером» Херсонщини, який займається проведенням «референдумів» про приєднання до росії – читайте у журналістському розслідуванні «Конкурента».

Нагадаємо, що Служба безпеки України запобігла планам ФСБ використати родичів українських військових для загострення суспільно-політичної ситуації у Київській, Житомирській і Полтавській областях напередодні Дня Незалежності України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів