Поділитись:

Головне у Луцьку: підсумки тижня

Неділя, 25 вересня 2022, 21:00
Головне у Луцьку: підсумки тижня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині тижня, що минає:

Про коротуна, який «отримав на горіхи» на вулиці Лесі Українки

У Луцьку на центральній пішохідній вулиці міста сталась бійка.

«Скільки можна терпіти то бл*тство?! Понапиваються тої вишні і скачуть! Коротун все-таки отримав на горіхи», – йдеться в дописі.

На оприлюдненому відеозаписі видно двох хлопців, які намагаються битись, утім робити це їм заважають робити свідки бійки. 

Що стало причиною конфлікту та чим він завершився – невідомо. 

Про молодиків, які вчинили бійку у луцькому тролейбусі

Поліція взялася за інцидент, який стався у Луцьку ввечері 11 вересня в одному з тролейбусів. Тоді компанія молодиків влаштувала бійку – в результаті конфлікту молоді хлопці та дівчина відгамселили бабцю, яка зробила їм зауваження, а також військового та волонтерку, які вступились за стареньку.

Молодиків було п'ятеро, а також неповнолітня дівчина.

Нині за цим фактом слідство внесло відомості до ЄРДР за ч. 2 ст. 296 КК України (хуліганство). Правоохоронці встановлюють всі обставини цієї події.

Про луцького гінеколога-сутенера

У Луцькому міськрайонному суді – відомий луцький лікар акушер-гінеколог Василь Стефанюк, якого впіймали на тому, що він підробляв сутенером.

14 вересня в суді допитали свідка у справі – дівчину, яку Василь Стефанюк підшукав для надання клієнтам сексуальних послуг.

«Коли було потрібно, дзвонили до мене попередньо. Казали що, є хлопці, щоб надавати сексуальні послуги», – розповідає жінка.

Як розповіла дівчина у суді – послуги сексуального характеру вона надавала у готелях, чи лазнях, які для неї та клієнта бронював Василь Стефанюк. Усіх епізодів вона пригадати не змогла, бо зізнається, їх було дуже багато.

На запитання щодо вартості та тривалості наданих послуг жінка розповіла – 3 тисячі гривень за 2 години.

За злочинну діяльність із кожного клієнта лучанин отримував свою частину грошової винагороди – від 300 до 500 грн. Тоді зловмиснику оголосили про підозру за ч. 2 ст. 303 (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України, а суд обрав запобіжний захід – домашній арешт. 

Інші цікаві новини: 

Надрукувати
мітки:
коментарів