Поділитись:

Казахи у TikTok показують, як зустрічатимуть росіян

Неділя, 25 вересня 2022, 02:20
Казахи у TikTok показують, як зустрічатимуть росіян

У TikTok мешканці Казахстану і Киргизстану влаштували флешмоб, де демонструють, як будуть зустрічати росіян, що тікають від оголошеної путіним мобілізації.

На відео люди згадують, як "гостинно" росіяни приймали мешканців Казахстану у своїх містах, і обіцяють зустріти їх так само, пише Українська правда.

"А можна на людському? Не забувайте, хто вас навчив туалетом користуватися! Заберем свої землі! А як правильно, Алма-Ати чи Алмаата?" пишуть дописувачі риторичні питання до росіян.

У відео дівчата пародують москвичів, які були не дуже раді гостям з Азії.

"Понаїхали! Бішкек – не гумовий. Прийом на роботу – тільки зізнанням киргизької мови. Реєстрацію пред’явіть, будь ласка. Здаю квартиру тільки людям з азійською зовнішністю. Слов’яни, відійдіть. Сала немає, тільки баранина", – репетирує прийом росіян тренерка з Киргизстану.

Також набирає обертів відео, як у Казахстані здають квартиру росіянам. Чоловік дзвонить за оголошенням, щоб від імені росіянина орендувати житло у Алмати за понад 800 доларів на місяць.

У відповідь його питають: "Чий Крим?". Коли потенційний орендар каже – російський, йому відмовляють.

Інші тіктокери також згадують, що говорили росіяни про Казахстан, куди зараз тікають.

"Казахстан – не розвинута країна. Там гірше, ніж у росії, в сто разів", пригадують такі слова тим, хто тепер їде у країну.

Українці у коментарях висловлюють казахам підтримку і кажуть, що після Перемоги обов’язково відвідають цю країну.

Нагадаємо, офіційний Казахстан заявив, що не видаватиме посвідки на постійне проживання громадянам росії без дозволу москви, оскільки велика кількість росіян прагне виїхати з країни після оголошення кремлем часткової військової мобілізації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів