Поділитись:

Назвали найгірші смартфони Xiaomi 2022 року

Субота, 24 вересня 2022, 02:09

фото ілюстративне

Хоча 2022 рік ще не закінчився, компанія Xiaomi, чиї смартфони користуються в Україні популярністю, вже встигла представити левову частку своїх новинок. Серед них є кілька цікавих моделей, але поряд із вдалими пристроями є і провальні.

Про це пише iTechua.com.

Серед найгірших смартфонів Xiaomi, що вийшли в 2022 році, називають Redmi 10A та POCO M4 5G. 

Redmi 10A – телефон гальмує

Після виходу Redmi 8A у 2019 році компанія, безперечно, повернула не туди. Через кілька місяців після старту продажів попередника на прилавках з’явився Redmi 9A, який, попри все, тримає звання одного із найпопулярнішого смартфона в Україні, а 2022 року з’явилася ще одна модель – Redmi 10A.

При розробці нової моделі в Xiaomi не зробили жодних висновків, зберігши всі недоліки Redmi 9A. Це такий же повільний смартфон на базі процесора Helio G25 (він же Helio P22), який за більшістю показників поступається Snapdragon 439 з Redmi 8A.

 

Додамо до цього наявність всього 2 ГБ оперативної пам’яті в базовій версії, використання тьмяного екрану з роздільною здатністю HD+, застарілого роз’єму MicroUSB з повільною 10-ватною зарядкою, а також відсутність підтримки не тільки NFC, але і дводіапазонного Wi-Fi. Навіть з урахуванням невисокої ціни такий смартфон поступається Redmi 8A трирічної давності.

Знайти Redmi 8A в магазині зараз неможливо. Але у Xiaomi є ще одна, куди привабливіша модель, що вийшла одночасно з Redmi 10A. Це Redmi 10C на новому чіпсеті Snapdragon 680 зі швидкою пам’яттю UFS 2.2, 50-мегапіксельною камерою та 18-ватною зарядкою через роз’єм USB Type-C. Якщо шукайте дешевий смартфон, то візьміть його.

POCO M4 5G – камера погано знімає

Практично одночасно з презентацією POCO M5 та POCO M5s у продаж надійшов ще один POCO M4 5G. Тобто це не минулорічна, а одна з найновіших моделей. Правда, новинка отримала поганенькі камери, які поступаються всім конкурентам у ціновому діапазоні до 10 тисяч гривень.

Основна камера POCO M4 5G використовує 13-мегапіксельний сенсор, а «фронталка» робить знімки з роздільною здатністю 5 МП. Попри наявність акумулятора ємністю 5000 мАг, час автономної роботи далеко від ідеалу, а єдиною перевагою є більш-менш стерпний процесор Dimensity 700.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів