Поділитись:

Коли покарають державних зрадників Шарія та Киву (відео)

Четвер, 22 вересня 2022, 22:42
Коли покарають державних зрадників Шарія та Киву (відео)

Від початку гібридної російсько-української війни у 2014 році, в українському медіапросторі почали активно з'являтися персони, які займались просуванням ідей «руского міра» серед поміркованих українців. 

Про те, яким чином українське правосуддя має діставатись найодіозніших просувачів «руского міра» серед українців, в ефірі програми «Прайм-Тайм» телеканалу Конкурент TV розповів радник міністра внутрішніх справ Ростислав Смірнов.

Щодо колаборантів, які просувають ідеї «руского міра» закордоном: Анатолія Шарія, який переховується в Іспанії та Іллі Киви, який втік до росії, радник очільника МВС, каже, що для того, аби українське правосуддя змогло до них дістатись, то справи щодо колаборантів мають пройти чимало етапів досудового розслідування та власне суду, який можуть затягувати адвокати ворожих пропагандистів.

Раніше ЗМІ повідомляли, що сама процедура екстрадиції Шарія триватиме достатньо довго, і при максимально активному процесі триватиме щонайменше пів року.

«Про Киву, поки важко говорити, тому що ми повинні розуміти що він знаходиться в російській федерації – це як мати справу з мавпою з гранатою. Ми прекрасно розуміємо, що зараз немає жодних важелів, за допомогою яких ми можемо на цей процес впливати», – зазначає Ростислав Смірнов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів