Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 20 вересня

Середа, 21 вересня 2022, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 20 вересня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за середу, 21 вересня:

Про прощання з загиблим воїном із Луцька

У Луцьку попрощалися із загиблим захисником України Юрієм Сапожником.

Панахида за полеглим воїном почалася об 11:30 у середу, 21 вересня у Свято-Троїцькому кафедральному соборі.

Віддати останню шану воїну прийшла рідня, побратими, представники влади та небайдужі лучани. Були тут однокласники чоловіка, які не стримували сліз. 

Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 20 вересня 

Про смертельну ДТП у Луцьку

У Луцьку внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинула пенсіонерка

У середу, 21 вересня, близько 09:00, на вулиці Ківерцівській водій автомобіля MAN скоїв наїзд на 80-річну жінку, яка переходила дорогу. Внаслідок ДТП пенсіонерка загинула на місці події.

На місці працює слідчо-оперативна група. Відомості будуть внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Про вартість сексуальних послуг у Луцьку

У Луцькому міськрайонному суді – відомий луцький лікар акушер-гінеколог Василь Стефанюк, якого впіймали на тому, що він підробляв сутенером.

14 вересня в суді допитали свідка у справі – дівчину, яку Василь Стефанюк підшукав для надання клієнтам сексуальних послуг.

«Коли було потрібно, дзвонили до мене попередньо. Казали що, є хлопці, щоб надавати сексуальні послуги», – розповідає жінка.

Як розповіла дівчина у суді – послуги сексуального характеру вона надавала у готелях, чи лазнях, які для неї та клієнта бронював Василь Стефанюк. Усіх епізодів вона пригадати не змогла, бо зізнається, їх було дуже багато.

На запитання щодо вартості та тривалості наданих послуг жінка розповіла – 3 тисячі гривень за 2 години.

Інші цікаві новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів