Поділитись:

Правоохоронці затримали зловмисника, який продавав на Волині зброю (фото)

Середа, 21 вересня 2022, 11:34
Правоохоронці затримали зловмисника, який продавав на Волині зброю (фото)

У Сумській області затримали зловмисника, який збував перероблену саморобним способом вогнепальну зброю і боєприпаси на території Волинської області. Нині він перебуває у Луцькому СІЗО.

Про це у середу, 21 вересня, повідомив у фейсбуці начальник ГУНП у Волинській області, полковник поліції Юрій Крошко.

«Зараз у луцькому слідчому ізоляторі перебуває цей зловмисник, який незаконно збував перероблену саморобним способом вогнепальну зброю і боєприпаси на території Волинської області та інших регіонів держави», – написав він.

За словами Крошка, співробітники кримінальної поліції спрацювали злагоджено і професійно. Вони встановили особу фігуранта, провели контрольні оперативні закупки й днями затримали зловмисника у Сумській області.

Під час обшуку правоохоронці вилучили в нього речові докази, транспортний засіб, грошові кошти, отримані злочинним шляхом.

37-річному правопорушнику вже оголошена підозра за ч. 1 ст. 263 Кримінального Кодексу та обраний запобіжний захід – тримання під вартою.

Правоохоронці затримали зловмисника, який продавав на Волині зброю (фото)Правоохоронці затримали зловмисника, який продавав на Волині зброю (фото)Правоохоронці затримали зловмисника, який продавав на Волині зброю (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
21 квітня 2024
20 квітня 2024
17 квітня 2024
16 квітня 2024
15 квітня 2024