Поділитись:

У селі під Луцьком в 65-річного чоловіка знайшли пістолет і набої (фото)

Середа, 14 вересня 2022, 10:36
У селі під Луцьком в 65-річного чоловіка знайшли пістолет і набої (фото)

У Луцькому районі правоохоронці виявили і вилучили в 65-річного чоловіка вогнепальну зброю і боєприпаси.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

Заборонені предмети правоохоронці виявили за місцем проживання 65-річного жителя села Жабка під час профілактичного відпрацювання району.

Поліцейські, зокрема, вилучили у волинянина стартовий пістолет з ознаками переробки, магазин до автомата АК-74, 120 набоїв калібру 7,62 мм, 28 – калібру 6,35 мм та 8 набоїв невідомого зразка.

Усе направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі.

У селі під Луцьком в 65-річного чоловіка знайшли пістолет і набої (фото)У селі під Луцьком в 65-річного чоловіка знайшли пістолет і набої (фото)У селі під Луцьком в 65-річного чоловіка знайшли пістолет і набої (фото)У селі під Луцьком в 65-річного чоловіка знайшли пістолет і набої (фото) 

Нагадаємо: у понеділок, 12 вересня, у Володимирі оперативники у пакеті серед особистих речей місцевого жителя виявили корпус гранати РГД-5. Чоловік розгулював з ним посеред дня у міському парку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів