Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин вівторка, 20 вересня

Вівторок, 20 вересня 2022, 21:00

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за вівторок, 20 вересня:

Про вибух на білорусько-волинському кордоні

У районі прикордонного пункту «Дольськ» сталася надзвичайна ситуація.

З власних джерел телеканалу «Аверс» стало відомо, що здетонував вибуховий пристрій, який нібито було закладено на випадок вторгнення з боку Білорусі. 

Попередньо відомо, що сталося це внаслідок влучання блискавки під час останньої грози. На відео видно, що в результаті вибуху пошкоджено асфальт, а також утворилася величезна вирва. Попередньо відомо, що обійшлося без жертв та постраждалих. Однак інцидент ані прикордонники, ані військові не стали коментувати.

Про 

Учасниці смертельної ДТП, яка трапилась у листопаді 2021 року Катерині Альфоровій так і не оголосили про підозру. Тоді водійка автомобіля Audi A7 здійснила наїзд на 62-річного чоловіка з села Княгининок, який переходив проїжджу частину нерегульованим пішохідним переходом. Від отриманих травм чоловік загинув на місці дорожньо-транспортної пригоди.

З дня смертельної ДТП минув майже рік, а справа так і не зрушила з місця.

Хоч у поліції за цим фактом спершу і відкрили кримінальне провадження, про підозру Катерині Алфьоровій аварії так ніхто і не повідомив. Ба більше – провадження й взагалі закрили.

«18 березня 2022 року у вказаному кримінальному провадженні прийнято рішення про його закриття, на підставі п. 2 ч. 1 ст. 284 КПК України», – йдеться у відповіді на інформзапит.

Справу закрили, бо під час слідчих дій правоохоронці «встановили відсутність у діянні складу кримінального провадження».

Про розшук крадіїв

У Луцьку правоохоронці встановлюють особи зловмисників, причетних до вчинення крадіжок з магазинів в обласному центрі.

У провадженні слідчого відділу Луцького РУП ГУНП у Волинській області перебувають матеріали досудового розслідування, внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України. Йдеться про крадіжку, вчинену в умовах воєнного стану.

Зловмисників зафіксували камери відеоспостереження. Встановлено, що розшукувані проживають у мікрорайоні ЛПЗ у Луцьку.

 

Інші цікаві новини:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів