Поділитись:

За вихідні у Луцьку й Ковелі зловили шістьох п'яних водіїв

Понеділок, 19 вересня 2022, 12:55
За вихідні у Луцьку й Ковелі зловили шістьох п'яних водіїв

За вихідні волинські патрульні виявили шістьох водіїв, які керували автівками у стані сп’яніння.

Про це у понеділок, 19 вересня, повідомили на фейсбук-сторінці патрульної поліції Волинської області.

В суботу поліцейські зупинили автомобіль Peugeot через порушення ПДР – керманич розмовляв по телефону під час руху. В ході спілкування охоронці правопорядку виявили в порушника ознаки алкогольного сп’яніння. Драгер показав результат 1,27 проміле.

А керманича автомобіля Volkswagen поліцейські виявили після скоєння ДТП. Також водій намагався ввести працівників поліції в оману та надавав неправдиві свідчення. Під час спілкування з винуватцем події правоохоронці виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Результат огляду – 2,18 проміле.

Також, патрульні на проспекті Перемоги в період дії комендантської години патрульні зупинили автомобіль Chevrolet та виявили у водія ознаки наркотичного сп‘яніння. Поліцейські запропонували пройти огляд на стан сп‘яніння у встановленому законодавством порядку, від чого той відмовився.

У неділю патрульні отримали повідомлення про ДТП. Прибувши на місце події, яка відбулася на проспекті Волі, поліцейські встановили, що водій автомобіля Skoda пошкодив два автомобілі. Огляд на визначення стану алкогольного сп’яніння показав результат у 1,60 проміле.

Ще одного порушника на автомобілі Volkswagen під час комендантської години виявили на вулиці Єршова. Ним виявився 26-річний керманич з ознаками сильного алкогольного сп’яніння. Drager показав результат 2,58 проміле, що перевищує допустиму норму у 13 разів.

У місті Ковелі патрульні виявили водія, який перебуваючи за кермом у стані сп’яніння, здійснив зіткнення з дорожнім знаком та дорожнім огородженням тротуару. Результат огляду – 2, 83 проміле, що перевищує допустиму норму у 14 разів.

Порушники отримали протоколи за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп‘яніння) КУпАП та інші адміністративні матеріали згідно з вчиненими правопорушеннями.

За вихідні у Луцьку й Ковелі зловили шістьох п'яних водіїв 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів