Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин суботи, 17 вересня

Субота, 17 вересня 2022, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин суботи, 17 вересня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за суботу, 17 вересня:

Про те, що митрополит Михаїл вручив головному рятувальнику Волині орден

Головне у Луцьку: ТОП новин суботи, 17 вересня 

Начальник ГУ ДСНС області Володимир Грушовінчук подарував для храму від імені рятувальників чашу для звершення таїнства святого причастя.

Керуючий Волинською єпархією Православної Церкви України Митрополит Михаїл вручив головному рятувальнику області орден «За жертовність» за заслуги перед Церквою.

Про те, що у Луцьку прибрали прибережну смугу Сапалаївки

Головне у Луцьку: ТОП новин суботи, 17 вересня 

Напередодні Міжнародного дня чистих берегів та Всесвітнього дня прибирання, який цього року відзначають 17 вересня, вчора, 16 вересня, в Луцьку спільно з Всеукраїнським молодіжним рухом «Let’s do it, Ukraine» провели акцію з впорядкування водоохоронної зони та прибережної захисної смуги річки Сапалаївка від вул. Задворецької до вул. Ярощука.

Річка Сапалаївка протікає територією всього міста, проте особлива увага приділялась частині, що протікає центральною частиною міста, оскільки саме тут виявлено найбільшу кількість сміття та заторів у руслі річки.

До акції долучились колективи Регіонального офісу водних ресурсів у Волинській області, Державної екологічної інспекції у Волинській області, Волинського рибоохоронного патруля, Волинського національного університету імені Лесі Українки, коледжу технологій, бізнесу та права ВНУ імені Лесі Українки, Палацу учнівської молоді, ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс».

Про те, що «СВІДОМІ» привезли допомогу на Харківщину

Головне у Луцьку: ТОП новин суботи, 17 вересня 

Спільно з американськими партнерами – благодійною організацією з «Global Empowerment Mission», яку очолює відомий американський благодійник Майкл Каппоні, волонтери кількома вантажними бусами доставили допомогу у деокуповані селища.

Як розповів голова Громадянського Руху «СВІДОМІ», директор ІА «Конкурент» Тарас Шкітер, люди тут були в окупації з початку повномасштабного вторгнення.

А це понад пів року життя поруч з рашистськими нелюдами. Те, що пережили люди за це час, годі й уявити», – зазначив він.

Про те, що біля Луцька водій Porsche «влупив» автомобіль Mazda

Головне у Луцьку: ТОП новин суботи, 17 вересня 

Вчора, 16 вересня, патрульним надійшов виклик про дорожньо-транспортну пригоду неподалік від Луцька. 

З'ясувалося, що водій автомобіля Porsche під час обгону зіткнувся з автомобілем Mazda, керманич якого рухався в попутному напрямку та повертав ліворуч у с.Шепель. Внаслідок ДТП пошкодження зазнали автомобілі та сигнальні стовпчики.

Про те, що на Волині в останню путь провели п'ятьох героїв

Головне у Луцьку: ТОП новин суботи, 17 вересня 

На Волині провели в останню путь п'ятьох героїв, які загинули на Харківщині – Андрія Михальчука, Андрія Ланевича, Сергія Стефанюка, Віктора та Сергія Бурдаків. Усі вони полягли у бою з окупантами, захищаючи свою Батьківщину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів