Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин четверга, 15 вересня

Четвер, 15 вересня 2022, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин четверга, 15 вересня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за четвер, 15 вересня:

Про браконьєра, який ловив рибу зі Світязя

На Шаччині правоохоронці викрили браконьєра, який ловив рибу сітками.

Незаконним промислом чоловік займався на озері Світязь, яке знаходиться на території природно-заповідного фонду України «Шацький національний природний парк».

Зловмисником виявися 55-річний житель села Шацьк. У нього поліцейські вилучили шість риболовних сіток, 77 рибин різного виду та 15 кг канадського сомика. Сума завданих матеріальних збитків навколишньому середовищу становить близько 40 тис. грн. 

Головне у Луцьку: ТОП новин четверга, 15 вересня 

Про прохання заборонити УПЦ МП

На Волині просять заборонити діяльність Української православної церкви (московського патріархату).

Виступив депутат Олександр Пирожик, який нагадав, що українські воїни, які зараз на передовій захищають Україну від російського агресора, наполягають на заборонені діяльності ворожої церкви на території України. Депутат закликав колег підтримати проєкт звернення, аби військовим не доводилося брати це питання у свої руки. Також депутат закликав місцеві ради не надавати земель для будівництва нових церков московського патріархату. Олександр Пирожик додав, що волиняни очікують на це рішення. 

Депутати підтримали звернення.

Про відсторонення інструкторки, через яку ледь не втопилась дитина

Тренерку з «ЛаймФіту», на занятті якої ледь не втопилася дитина, відсторонили від роботи.

Нещодавно у волинських ЗМІ з’явилося моторошне відео, де в спортивному клубі «Лайм Фіт», що у Луцьку на вулиці Писаревського, ледь не втопилася 4-річна дівчинка.

На відео – групове заняття . Одна дитина впала у басейн і почала тонути. За кілька хвилин дитині так і ніхто не допоміг. Заняття закінчилося і зайшла інша група дітей. Лише тоді дітки покликали інструкторку. Дитина уже не рухалася та випливла на поверхню води. На щастя медикам вдалося врятувати дівчинку. Однак що із тренером? Чому вона не догледіла дитину? Чи був це людський фактор? Чи працює жінка досі у клубі?

Інші цікаві новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів