Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин понеділка, 12 вересня

Понеділок, 12 вересня 2022, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин понеділка, 12 вересня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за понеділок, 12 вересня:

Про волинських воїнів, які звільнили село на Харківщині

Військові 14-ї окремої механізованої бригади імені Князя Романа Великого увійшли до села Тернова на Харківщині, яке знаходиться під самісіньким кордоном з росією.

Відео, на якому над деокупованим населеним пунктом майоріє український прапор, оприлюднили в соцмережі.

«14 ОМБР дійшла до кордону в Харківській області з російською федерацією. В село Тернове заходила шоста рота 14-ї бригади. Слава Україні!» – каже військовий на відео.

Про неслухняних підлітків

У Луцьку скаржаться на дітей, які щодня, у тому числі – в комендантську годину, розпивають у дворі алкоголь і курять: поліцію вже викликали, але це не допомогло. 

Мова йде про двір будинку № 12А на проспекті Відродження у Луцьку.

«В дощову погоду повилазили на підвіконники (які в критичному стані і в любий момент можуть зламатись), кожного дня сидять (і комендантської години для них немає) діти в дворі з алкогольними напоями та цигарками, на зауваження дорослих не реагують, мусили викликати поліцію, але це нічого не допомогло», – написала обурена лучанка Олександра Хамаза.

Про дівчину, яка потрапила під лезо комбайна

Серед невідкладних гінекологічних випадків, з якими до лікарів звертаються жінки є певний відсоток розривів і травм статевих органів, які не пов'язані із пологами.

«На нічному чергуванні поступила молода дівчина із травматичним розривом промежини, яка збирала картоплю і потрапила під лезо комбайна. Виконали ургентну операцію, зупинивши кровотечу. Зробили все, щоб жінка не залишилась інвалідом. Спільними зусиллями лікаря і пацієнтки завдяки комплексному успішному лікуванню через 14 днів дівчина виписана додому», – розповідає акушер-гінеколог Святослав Антоненко.

Головне у Луцьку: ТОП новин понеділка, 12 вересня 

Інші цікаві новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів