Поділитись:

Під Балаклією знаходять вбитих і закатованих цивільних, села знищені (відео)

Неділя, 11 вересня 2022, 20:11
Під Балаклією знаходять вбитих і закатованих цивільних, села знищені (відео)

Російські окупанти зруйнували практично всі населені пункти в районі Балаклії Харківської області, яку ЗСУ звільнили 8 вересня.

Про це в інтерв'ю «Главкому» заявила виконувачка обов'язків мера Балаклії Оксана Боднар.

«Є й руйнування, і загиблі. Є й закатовані. Що відбувалося в самій Балаклії – ще належить дізнатися. Ось навіть позавчора (7 вересня) рашисти розстріляли автомобіль, на якому намагалися виїхати з міста два хлопці, один із них був таксистом. Я їх знала, вони загинули. Будівля торгівлі, міський універмаг, центральний поштамт зруйновано», – сказала Боднар.

Вона зазначила, що пошкоджено, зокрема, і її будинок.

«Також знаю, що детонував ворожий військовий автомобіль, коли вони вели бій. Унаслідок цього загорівся п'ятиповерховий будинок. Згоріли дах, четвертий і п'ятий поверхи. Це будинок на вулиці Соборній, 88. Я особисто жила в одному з будинків на вулиці Соборній. 27 лютого він залишився без вікон і дверей. Навпроти нього – Балаклійський ремонтний завод, по ньому прилітало. Стріляли й по селах. Села навколо Балаклії майже всі знищено. Думаю, ще рано говорити про спокій – ще буде небезпечно», – наголосила Боднар.

Нагадаємо, що голова Харківської ОВА Олег Синєгубов заявив, що у Харківській області ЗСУ звільнили вже близько 40 населених пунктів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів