Поділитись:

У Луцьку спортсменів відзначили нагородами (фото)

Субота, 10 вересня 2022, 11:05
У Луцьку спортсменів відзначили нагородами (фото)

Напередодні Дня фізичної культури та спорту України, Луцький міський голова Ігор Поліщук привітав спортсменів, тренерів та усіх людей нашої громади, які небайдужі до цієї професії.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

«Дякую усім вам, що попри надзвичайно складний час для нашої держави, ви продовжуєте тренуватись, тренувати та представляти наше місто, нашу область, Україну на змаганнях і, таким чином, вносите свій посильний вклад в цю перемогу. Бажаю, щоб у нашій країні якомога швидше настав мир та перемога у цій страшній війні, яка надихне вас йти до своїх перемог у спорті та в житті», – зазначив Ігор Поліщук.

За визначні досягнення у спорті міський голова вручив спортсменам та тренерам грошові сертифікати та подяки міського голови.

У Луцьку спортсменів відзначили нагородами (фото)У Луцьку спортсменів відзначили нагородами (фото)У Луцьку спортсменів відзначили нагородами (фото)У Луцьку спортсменів відзначили нагородами (фото)У Луцьку спортсменів відзначили нагородами (фото)У Луцьку спортсменів відзначили нагородами (фото)У Луцьку спортсменів відзначили нагородами (фото)У Луцьку спортсменів відзначили нагородами (фото)У Луцьку спортсменів відзначили нагородами (фото)У Луцьку спортсменів відзначили нагородами (фото)У Луцьку спортсменів відзначили нагородами (фото)У Луцьку спортсменів відзначили нагородами (фото)У Луцьку спортсменів відзначили нагородами (фото)У Луцьку спортсменів відзначили нагородами (фото)У Луцьку спортсменів відзначили нагородами (фото)У Луцьку спортсменів відзначили нагородами (фото)У Луцьку спортсменів відзначили нагородами (фото)У Луцьку спортсменів відзначили нагородами (фото) 

Нагадаємо, що боратинський орієнтувальник Андрій Марчук здобув «золото» на всеукраїнських змаганнях. Він найшвидше здолав дистанцію у 7 кілометрів лісовою болотистою місцевістю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів