Поділитись:

«Треба ще почекати», – у McDonald's прокоментували можливе відкриття ресторанів

Субота, 10 вересня 2022, 09:00
«Треба ще почекати», – у McDonald's прокоментували можливе відкриття ресторанів

У мережі ресторанів швидкого харчування McDonald's прокоментували інформацію щодо відкриття 20 вересня та зазначили, що ресторани готують, але до відкриття доведеться ще зачекати. 

Про це повідомила очільниця відділу комунікацій українського McDonald's Алеся Муджирі, – пише Українська правда. 

«Є певний рівень сервісу, чистоти та якості, якого ми дотримуємося. Ви за нами скучили, а ми – ще більше. Але треба ще почекати і не вестися на вкиди горе-пабліків», – написала вона. Муджирі підтвердила, що мережа готує ресторани до відкриття, люди відновлюють навички, а також очікують поставки продуктів.

Із її слів, щойно мережа матиме остаточну дату відкриття, всю інформацію повідомлять «з максимальними деталями, які ми зможемо озвучити».

Раніше у ЗМІ поширювалися чутки, що мережа ніби почне відкриття з 20 вересня. Нагадаємо: ресторани мережі McDonald’s, один з яких є у Луцьку, припинили працювати в усій Україні з першого дня війни. Тоді керівництво повідомило, що мережа не працюватиме аж до завершення бойових дій. 19 червня міністр закордонних справ Дмитро Кулеба розповів, що влада переконує керівництво McDonald's відновити роботу в Україні.  На початку серпня в українському офісі McDonald's заявили, що плани про відкриття ресторанів у серпні неправдиві, хоч у компанії справді є амбіції відновити роботу в окремих регіонах, проте конкретного рішення, планів та графіків відкриття немає.

Надрукувати
мітки:
коментарів