Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 9 вересня

П'ятниця, 09 вересня 2022, 21:00

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за п'ятницю, 9 вересня:

Про ДТП біля Луцька за участю 17-річного водія:

 

У селі Полонка, що біля Луцька, 8 вересня сталася ДТП: автомобіль Toyota Corolla збив електроопору та врізався у недобудоване приміщення.

Як повідомили правоохоронці, 17-річний водій, житель Луцького району, ймовірно, не впорався із керуванням, це і стало причиною ДТП.

Внаслідок зіткнення хлопець отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували у відділення реанімації.

Про прощання із загиблими захисниками Ігорем Бохонюком і Романом Волошкіним:

 

У п'ятницю, 9 вересня, у Луцьку попрощалися з двома військовослужбовцями, які загинули у війні з рашистами за волю і незалежність України, – Ігорем Бохонюком та Романом Волошкіним.

Воїнів відспівали у Свято-Троїцькому кафедральному соборі.

Лучанин Бохонюк Ігор Євгенович – 1966 року народження. 9 листопада 2020 року був призваний на військову службу за контрактом на посаду розвідника розвідувального відділення розвідувального взводу механізованого батальйону. Ігор Бохонюк помер 6 вересня в третій міській лікарні міста Миколаєва від поранень, отриманих під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Шевченкове Миколаївського району Миколаївської області.

Волошкін Роман Сергійович – 1968 року народження. Був призваний на військову службу по мобiлiзацiї, ніс службу у мотопіхотному батальйоні. Загинув Роман Волошкін 6 вересня в районі населеного пункту Безіменне Миколаївської області.

Вічна пам‘ять, честь і шана Героям!

Про сумний реп про роботу Сервісного центру МВС України:

 

У Луцьку записали сумний реп про роботу Сервісного центру МВС України. 

Бентежна композиція про труднощі потрапляння в електронну чергу народилася в луцьких музикантів «СинькаBoys». Трек під лаконічною назвою «МРЕО» був опублікований на платформі YouTube у середу, 7 вересня. 

Відео вже встигло зібрати на YouTube півтори тисячі переглядів, а коментарі під ним повняться словами розуміння і співпереживання ліричному героєві. 

Про суд над волинянином, якого завербували білоруські спецслужби:

Чоловік втрапив під вплив білоруських КДБ-істів ще у 2019-му році, коли їздив до Бреста. На співпрацю – волинянин погодився добровільно. За угодою з білоруськими спецслужбами він мав шпигувати за Волинськими прикордонниками та зливати білорусам інформацію.

Працювати усе мало за такою схемою – волинянин по поверненню в Україну отримував вказівки від куратора комітету державної безпеки республіки Білорусь і мав їх виконувати.

Про двох чоловіків, які вивезли у ліс і побили 14-річного підлітка:

 

Двом жителям Луцького району повідомили про підозру у незаконному позбавленні волі неповнолітнього та заподіянні йому легких тілесних ушкоджень (ч. 2 ст. 146, ч. 2 ст. 125, КК України).

За даними слідства, удень 22 серпня 2022 року у селі Лемешів Луцького району двоє молодиків примусили 14-літнього хлопця залізти у багажник автомобіля, вивезли у ліс та побили.

Вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу.

Інші цікаві новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів