Поділитись:

У Луцьку розчистили Стир до Дня міста: зібрали 17 мішків сміття

Четвер, 08 вересня 2022, 13:47
У Луцьку розчистили Стир до Дня міста: зібрали 17 мішків сміття

У середу, 7 вересня, з ініціативи Volyn River Club та управління туризму та промоції міста Луцької міської ради, за підтримки й участі КП «Центр туристичної інформації та послуг», гідів-екскурсоводів, туристичного активу міста і просто небайдужих лучан провели екотолоку на річці Стир до Дня Луцька.

Про це повідомляє Управління туризму та промоції міста Луцької міської ради.

«Наша річка — окраса міста, чудова рекреаційна локація у самому його центрі. І це, здавалось би, очевидно кожному. Проте за дві години прибирання ми зібрали 17 великих мішків сміття: скляні й пластикові пляшки, поліетиленові пакети, автомобільні шини й ще багато всього цікавого.  Шановні лучани і гості Луцька! Наше місто заслуговує на те, щоб у ньому було чисто, затишно і комфортно, щоб його мешканці не смітили там, де живуть і відпочивають. Ми йдемо в Європу, то ж давайте будемо європейцями і у ставленні до нашого оточення, до природи. Щиро дякуємо усім учасникам толоки», – йдеться у дописі.

Нагадаємо, що толока, квест, навчальні майстер-класи відбулися у Смідині 22 червня в межах акції «Еко-літо 2022». Захід організували ГО «Волинський Інститут Права» та посадовці громади для того, щоб сприяти підвищенню екологічної свідомості у місцевої молоді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів