Поділитись:

«Легесенько приобняв»: у Луцьку на стадіоні чоловік влаштував розбірки зі школярем

Вівторок, 06 вересня 2022, 10:15
«Легесенько приобняв»: у Луцьку на стадіоні чоловік влаштував розбірки зі школярем

У Луцьку 31-річний чоловік влаштував розбірки зі школярем. Сталось це ввечері на стадіоні однієї з луцьких шкіл. На відео, яке очевидці виклали у мережу, видно не лише сутичку між дорослим чоловіком та дитиною, а й добре чути нецензурну лексику. Відомо, що мама школяра вже за цим фактом написала заяву до поліції.

Про це йдеться у сюжеті «Аверс».  

Учень, який на відео, навчається в 11 класі. Директорка школи №12 Наталія Чорна запевнила, що вже провели усі превентивні заходи. 

Впізнали також і чоловіка – він мешкає неподалік школи й часто вигулює собаку на території. 

«Ми знаємо, що він зробив зауваження про вигул собаки, а у відповідь отримав те, що ми побачили», – зазначила директорка школи.

Раніше конфлікт із чоловіком, що на відео, був і в завгоспа школи Івана Цейка. Він також робив йому зауваження щодо вигулу собаки і хотів зняти на відео підтвердження, однак отримав погрози з боку порушника. 

Водночас чоловік, про якого йдеться, запевняє: підлітка не бив. 

«Я його легесенько приобняв, але по-нормальному йому не доходить», – каже він. 

І наголошує: конфлікт почався не через його пса, якого, зізнається, вигулює на шкільному стадіоні, а через невихованість школяра, який лаявся. 

У поліції повідомили, що мама хлопчика написала заяву. Буде тривати перевірка, в результаті якої з'ясують усі деталі та обставини конфлікту. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024