Поділитись:

ЗСУ на півдні знищили 102 росіян і п'ять складів боєприпасів ворога

П'ятниця, 02 вересня 2022, 08:34
ЗСУ на півдні знищили 102 росіян і п'ять складів боєприпасів ворога

ЗСУ на півдні знищили 5 російських складів боєприпасів в Баштанському, Бериславському та Херсонському районах, також уражені пункт управління безпілотниками в районі Правдиного та поромна переправа біля Козацького.

Про це повідомляє ОК «Південь».

Ворожі сили зменшились на 102 росіянина, 6 танків, гаубицю «Мста-Б», реактивну систему залпового вогню «Град», мобільний 120-ти мм міномет, 8 одиниць авто-бронетехніки.

Зазначається, що тричі протягом дня російські винищувачі та штурмовики завдали ударів по наших позиціях в Бериславському район, без втрат. Натомість, одному зі штурмовиків завдали ураження. Результати дорозвідуються.

ППО також знищило ракету повітряного базування з винищувача Су-35, яку росіяни випустили по Березнегуватській громаді на Миколаївщині.

Загалом наша авіація завдала 18 ударів по командних і опорних пунктах, по складах з боєприпасами і пально-мастильними матеріалами та по логістично-транспортних потужностях. Зазначається, що ракетно-артилерійськими підрозділами відпрацьовано низку вогневих завдань по 9  пунктах управління, 2 поромних переправах, 2 пунктах управління безпілотниками, по засобах протиповітряної оборони та по скупченню ворога.  Триває вогневий контроль над Антонівським, Каховським та Дар’ївським мостами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів