З 1 вересня обмежать рух вулицею Кривоноса між Луцьком і Липинами (відео)

Середа, 31 серпня 2022, 18:36

На вулиці, яка з’єднує Луцьк та Липини обмежать рух транспорту. Напевно усі водії луцької громади знають про цю багатостраждальну вулицю. Це вулиця Максима Кривоноса. Зокрема на перехресті вулиць Кривоноса та Теремнівська у Липинах з 1 вересня встановлять габаритні ворота, які обмежать рух транспортних засобів висотою більше 2,5 метри.

Про це йдеться в сюжеті телеканалу «Конкурент TV».

«Отримували від поліцейських зауваження, від жителів громади отримували зауваження про незадовільність стану вулиці. Надходили письмові звернення», – каже заступник голови підгайцівської громади Леонід Гроголь.

«Будуть встановлені дорожні знаки про висотність проїзду вулиці, про обмеження грузових автомобілів руху по вулиці», – зазначив він.

Як повідомили у  Підгайцівській громаді, це зменшить інтенсивність руху у спальному районі та допоможе зберегти дорожнє покриття, яке після поточного ремонту вщент знищене вантажівками, що безперебійно курсують і вдень, і в ночі. Мешканці навколишніх будинків уже не раз зверталися із проханням вплинути на ситуацію. 

Нагадаємо, що у Луцьку на вулиці Окружній відремонтують посадковий майданчик зупинки громадського транспорту «Новий ринок».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: