Поділитись:

Між Луцьком і Рівненщиною «облагороджують» дорогу (фото)

Вівторок, 09 серпня 2022, 17:17
Між Луцьком і Рівненщиною «облагороджують» дорогу (фото)

На автошляху Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне на відтинку між обласним центром Волині й межею із сусідньою областю тривають роботи з експлуатаційного утримання дороги.

Про це у вівторок, 9 серпня, повідомили на фейсбук-сторінці Служби автомобільних доріг у Волинській області.

«І в мирний час, і у період воєнного стану головним завданням волинських дорожників є забезпечення безпечного і безперервного руху автошляхами державного значення області», – йдеться у повідомленні дорожників.

Оскільки усі капітальні ремонти нині заморожені, за дорогами доглядають у рамках виконання робіт з їх експлуатаційного утримання: ліквідовують вибоїни, поновлюють дорожню розмітку, скошують рослинність на узбіччі тощо. 

Як відбуваються такі роботи на автошляху Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне на відтинку між Луцьком та межею з Рівненщиною дивіться у фотозвіті нижче.

«Закликаємо водіїв бути максимально уважними, обережними і відповідальними на ділянках проведення дорожніх робіт, стежити за дорожніми знаками та дорожньою обстановкою», – додали у службі автодоріг.

Між Луцьком і Рівненщиною «облагороджують» дорогу (фото)Між Луцьком і Рівненщиною «облагороджують» дорогу (фото)Між Луцьком і Рівненщиною «облагороджують» дорогу (фото)Між Луцьком і Рівненщиною «облагороджують» дорогу (фото)Між Луцьком і Рівненщиною «облагороджують» дорогу (фото)Між Луцьком і Рівненщиною «облагороджують» дорогу (фото)Між Луцьком і Рівненщиною «облагороджують» дорогу (фото)Між Луцьком і Рівненщиною «облагороджують» дорогу (фото)Між Луцьком і Рівненщиною «облагороджують» дорогу (фото)Між Луцьком і Рівненщиною «облагороджують» дорогу (фото)Між Луцьком і Рівненщиною «облагороджують» дорогу (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
09 березня 2024
23:57
06 березня 2024
23 лютого 2024
02 лютого 2024
19 січня 2024
20 жовтня 2023
13 жовтня 2023
04 жовтня 2023
26 вересня 2023
24 вересня 2023