Поділитись:

За два тижні мобільні сервісні центри в Луцьку оформили майже тисячу автопослуг (відео)

Субота, 27 серпня 2022, 10:09
За два тижні мобільні сервісні центри в Луцьку оформили майже тисячу автопослуг (відео)

Майже тисячу послуг із реєстрації та перереєстрації транспортних засобів надали мобільні сервісні центри МВС у Луцьку за два тижні роботи. Щоб отримати послугу, потрібно записатися онлайн на сайті Головного сервісного центру МВС.

Про це розповіла речниця регіонального сервісного центру Юлія Матящук, – повідомляє Суспільне.

Запис електронної черги відбувається в день візиту і на наступний день. Талон отримує людина, яка буде реєструвати авто. Останній день роботи трьох мобільних сервісних центрів МВС у Луцьку – сьогодні, 27 серпня.

«Прошу громадян реєструватися до електронної черги, брати талончики і, відповідно, приходити на свою годину і отримувати послуги. Ажіотажу немає. Це допомогло розвантажити роботу сервісного центру МВС», – зазначила спеціалістка регіонального сервісного центру.

Про роботу пересувного сервісного центру дізнався від знайомих водій Юрій Хомич, який реєстрував автомобіль. Говорить: процедура зайняла пів години.

Аби зекономити час, приїхав на реєстрацію авто Сергій Войтюк. Чоловік придбав автівку на луцькому авторинку.

«Став на чергу, а зараз проплатив у банку і до години часу я вже впораюся.Це комфорт, бо не буде черг. В Струмівці там черги сумашедші, жива черга вночі займається. А цими мобільними сервісними центрами я задоволений», – каже чоловік.

В одному з мобільних сервісних центрів у Луцьку надають послуги фахівці, які приїхали з Білої Церкви і Києва. Адміністратор Геннадій Швецов розказав, що в перший тиждень роботи були черги, нині ж охочих зареєструвати чи перереєструвати авто меншає.

Зі слів працівника, на початку роботи в Луцьку основною послугою, котру надавали громадянам, була первинна реєстрація транспортного засобу.

«В нас в Білій Церкві менше було автомобілів, які заїхали по нульовому акцизу. У вас прикордонний регіон і тут багато транспорту, більше ми здійснювали операцій по первинній реєстрації. В наших регіонах масова реєстрація первинна минула, то в нас зараз перереєстровують автомобілі», – каже адміністратор сервісного центру.

Загалом з 14 березня на Волині, зі слів Юлії Матящук, зареєстрували та перереєстрували більш як 36 тисяч транспортних засобів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів