Поділитись:

У Підгайцівській громаді презентували сучасну кавер-версію пісні «Любіть Україну» (відео)

Середа, 24 серпня 2022, 11:55
У Підгайцівській громаді презентували сучасну кавер-версію пісні «Любіть Україну» (відео)

У Підгайцівській громаді презентували музичний проєкт до 31-ї річниці Незалежності України. Увазі глядачів пропонують сучасну кавер-версію пісні «Любіть Україну» на музику Юрія Максименка.

Про це у середу, 24 серпня, повідомила пресслужба Підгайцівської громади.

Заступник Підгайцівського сільського голови Валентин Приходько розповів, що на підготовку та зйомки кліпу до пісні «Любіть Україну» на слова Володимира Сосюри витратили близько трьох тижнів. До участі у виконанні та зйомках запросили переможців другого етапу обласного пісенного конкурсу «Срібні дзвіночки» Максима Гуляра та Дарину Петрук, вихованців Липинського ліцею, та Софію Приходько – ученицю Підгайцівського ліцею.

Юні солісти виконали відому пісню разом із гуртом «Вільний Вітер» з Піддубцівського будинку культури Підгайцівської громади.

Образ України зіграла юна артистка Анна Дудай.

Аранжування та звукозапис – Роман Сорока. Відео – Іван Воробей.

«В умовах воєнного стану та реалій сьогодення повномасштабного вторгнення рф, окупації, та і очевидно екзистенційної загрози Україні, як ніколи постає питання вираження ідентичності, самобутності української нації, національно-патріотичного виховання. Серед вищезгаданих складових на першому місці завжди була і є українська пісня. Тому ми не могли стояти осторонь і саме за допомогою пісні, внесли свою, маленьку частинку, задля нашої спільної перемоги! Вашій увазі, шановні глядачі, пропонується наша сучасна кавер-версія цієї пісні», – зазначає керівник гурту «Вільний вітер» Михайло Дудай.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
23 березня 2024
15 березня 2024
09 березня 2024
27 лютого 2024
31 січня 2024
03 січня 2024
11:28
29 грудня 2023
24 вересня 2023
14 вересня 2023
08 вересня 2023