Поділитись:

Удар по Вознесенську: вісім поранених, з них троє – діти (фото, відео)

Субота, 20 серпня 2022, 13:45
Удар по Вознесенську: вісім поранених, з них троє – діти (фото, відео)

Російські окупанти обстріляли місто Вознесенськ у Миколаївській області, вже відомо про вісьмох поранених, серед них – троє дітей.

Про це у суботу, 20 серпня, повідомив у телеграмі голова Миколаївської ОВА Віталій Кім.

Як повідомив Кім, російські війська обстріляли місто Вознесенськ, влучили у п'ятиповерховий будинок та приватні будинки. 

Голова Миколаївської облради Ганна Замазєєва у телеграмі додала, що станом на 13:25 відомо про вісьмох поранених наслідок удару по п'ятиповерхівці, серед них – троє дітей. 

«Наші лікарі з обласної дитячої лікарні виїхали на місце. На зараз, двох постраждалих в результаті обстрілу дітей оперують на місці – у Вознесенську. Третю дитину з серйозними пораненнями везуть для надання допомоги в обласний центр», – написала вона.

За словами очільниці Миколаївської облради, у будинку, який постраждав від удару окупантів, «немає і ніколи не було навіть в околицях військових об’єктів».

Удар по Вознесенську: вісім поранених, з них троє – діти (фото, відео)Удар по Вознесенську: вісім поранених, з них троє – діти (фото, відео)Удар по Вознесенську: вісім поранених, з них троє – діти (фото, відео)Удар по Вознесенську: вісім поранених, з них троє – діти (фото, відео) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів