Поділитись:

Плани путіна щодо України залишаються незмінними, – аналітики

Середа, 17 серпня 2022, 09:00
Плани путіна щодо України залишаються незмінними, – аналітики

Мета росії залишається незмінною: домогтися зміни режиму в Києві та взяти контроль над більшою частиною України. Але зараз кремль намагається спотворити свої справжні цілі.

Такий висновок американського Інституту дослідження війни, – пише Українська правда. 

ІSW зазначає, що президент росії володимир путін не згадав про територію за межами Донецької та Луганської областей, описуючи цілі війни росії в Україні 15 серпня. Зазначається, що Путін завершив свій виступ на форумі «Армія-2022» 15 серпня твердженням, що «наші воїни разом із «бійцями Донбасу» з честю виконують свій обов'язок, борються за росію, за мирне життя в «Донецькій та Луганській народних республіках», чітко виконують усі поставлені завдання, крок за кроком звільняють «землю Донбасу». 

ISW зазначає, що така обмежена заява про цілі росії різко контрастує з раніше сформульованими військовими цілями Росії щодо «денацифікації» та «демілітаризації» України. Відносно обмежена заява путіна також несумісна з діями росії щодо «приєднання» окупованих частин Херсонської та Запорізької областей до рф.

Російські сили починають наступальні операції навколо Бахмута, на південний захід від Авдіївки та на південний захід від Донецька, а також вели безуспішні наступальні операції на півночі та північному заході Херсонщини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів