Поділитись:

До Луцька їде п'ять мобільних сервісних центрів МВС – реєструватимуть автівки

П'ятниця, 12 серпня 2022, 17:15
До Луцька їде п'ять мобільних сервісних центрів МВС – реєструватимуть автівки

Головний сервісний центр МВС бачить підвищений попит на отримання послуг пов'язаних із реєстраційними діями транспортних засобів у деяких регіонах України. Попит викликаний у тому числі нульовим розмитненням, яке діяло кілька місяців поспіль. Аби збільшити кількість надання адміністративних послуг сервісних центрів у Волинській області ініціюють роботу у Луцьку п'яти мобільних сервісних центрів МВС. Вони проводитимуть реєстраційні дії з транспортними засобами. 

Про це у п'ятницю, 12 серпня, повідомила пресслужба Головного сервісного центру МВС.

За послугами можуть звертатись мешканці Луцької територіальної громади, гості міста і взагалі всі, кому це зручно. Можна буде записатись на обслуговування не просто до одного сервісного центру МВС № 0741, який працює у Луцьку, а ще додатково до п`яти мобільних сервісних центрів МВС. 

Для розміщення мобільних сервісних центрів обрали три зручні локації:

  • вул. Ковельська, 53 (Луцька районна рада);
  • вул. Соборності, 18 (Палац урочистих подій);
  • вул. Гордіюк, 14 б (регіональний сервісний центр МВС).

Мобільні сервісні центри МВС надаватимуть послуги упродовж двох тижнів: з 15 по 20 серпня та з 22 по 27 серпня.

Розпорядок роботи: з 9:30 до 17:30. 

Як записатись: онлайн через функціонал е-запис. На мапі необхідно обрати Луцьк та адресу мобільного сервісного центру МВС. Буде можливість обрати талон на певний час протягом двох днів – на день візиту або наступний день. Запис проводиться лише особисто завдяки авторизації через електронний підпис, BankID або Дія.Підпис.

Мобільні сервісні центри МВС – це пересувні сервісні центри МВС. Обслуговуватимуть громадян у МСЦ МВС два адміністратори та фахівець Експертної служби МВС. Це додаткові можливості для великої кількості людей отримати послуги там, де попит на них великий. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів