Поділитись:

Військовий експерт розповів, що може статись з полоненими «азовцями» (відео)

Четвер, 11 серпня 2022, 22:05
Військовий експерт розповів, що може статись з полоненими «азовцями» (відео)

Нещодавно ватажок терористичної організації «ДНР» підтвердив, що над полоненими воїнами «Азову» відбудеться показовий трибунал в Маріуполі.

У ефірі програми «Прайм-Тайм» на телеканалі «Конкурент TV» керівник центру військово-політичних досліджень Олександр Мусієнко поділився своїми думками щодо ситуацію навколо полонених.

Експерт розповів, що ситуація навколо героїчних захисників Маріуполя – складна. Жорстоке вбивство полонених в Оленівці – це підла помста за героїчну стійкість наших бійців в Маріуполі, адже вони нанесли ворогу багато втрат та збитків.

Олександр Мусієнко додав, що попри заклики світлових організацій, росія не йде на контакт повною мірою, в питаннях обміну полонених. Експерт також вважає, що раніше в кремлі було дві лінії думок: одні говорили за обмін полоненими, адже цей процес уже відбувався, але вочевидь інша сторона все ж нав'язала думку, шо потрібно внести зміни в законодавство і визнати «Азов» терористичною організацією.

Експерт також зауважив, що всі заяви щодо трибуналу лунають зі сторони невизнаних республік, адже росія намагається зняти з себе відповідальність і показати, що рішення приймають керівники псевдореспублік. 

Підсумовуючи він зазначив, що загроза кримінального і судового переслідування існує, проте не можна виключати і можливий обмін надалі.

Детальніше у відео.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів