Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 10 серпня

Середа, 10 серпня 2022, 21:00

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за середу, 10 серпня:

Про водія, який протаранив паркан

Камери відеоспостереження Центру безпеки Луцька зафіксували дорожньо-транспортну пригоду, що трапилася на вулиці Парковій ввечері 8 серпня.

На відео можна побачити, як водій автомобіля Volkswagen не вибрав безпечної швидкості руху та, не впоравшись з керуванням, влетів у паркан та електроопору. На щастя, в автопригоді ніхто не постраждав. Відео опублікували на сторінці департаменту муніципалтної варти Луцькради. 

Про випадіння однорічного хлопчика з вікна

У Луцьку з вікна випала однорічна дитина – у реанімації вона померла.

9 серпня 2022 року у місті Луцьк у відділенні реанімації одного із  медичних закладів померла однорічна дитина. Вона випала з вікна дев'ятого поверху 

Дитина, перебуваючи в кімнаті квартири без нагляду дорослих, вилізла на батарею біля вікна, потім на підвіконня і через необережність випала з відчиненого вікна дев’ятого поверху будинку.

Батько в цей час перебував на кухні, матір вийшла в іншу кімнату. Почувши звук вікна, що відкривається, батьки забігли в кімнату, проте дитини там вже не було. На момент події з хлопчиком в кімнаті перебувала малолітня сестра, яка гралася.

Батьки дитини раніше не притягувалися до адміністративної відповідальності, не перебувають на обліку служби у справах дітей.

Про BMW X5, який збив 14-річного велосипедиста на переході 

У Луцьку на пішохідному переході сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої постраждав неповнолітній велосипедист.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

ДТП трапилась у вівторок, 9 серпня: водій автомобіля BMW X5, рухаючись з вулиці Наливайка на вулицю Домни Гордіюк, допустив наїзд на 14-річного велосипедиста, який переїжджав проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переході.

Внаслідок автопригоди неповнолітнього госпіталізували до лікарні.

За фактом ДТП відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами)  Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Інші цікаві новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів