Поділитись:

59% волинян – за відновлення навчання у школах в режимі офлайн

Середа, 10 серпня 2022, 10:56
59% волинян – за відновлення навчання у школах в режимі офлайн

На Волині 59% батьків виступають за відновлення навчання у школах у офлайн форматі.

Про це під час брифінгу у Волинській обласній військовій адміністрації 10 серпня повідомила директорка Управління освіти та науки Волинської ОВА Людмила Плахотна.

«На Волині 59% батьків висловилися за відновлення навчання у навчальних закладах у режимі офлайн», – зазначила Людмила Плахотна.

Нагадаємо, що в області є 1148 закладів освіти. У 998 з них вже провели перевірки, у 386 – складені відповідні акти. Вже 106 закладів мають відповідні системи укриття, тож в них гарантовано розпочнеться навчання офлайн 1 вересня.

Разом з тим, зважаючи на громадську думку, влада прийняла рішення про проведення навчання онлайн у прикордонних з Республікою Білорусь громадах у 50 кілометровій зоні.

Також, як зазначив державний секретар Міністерства освіти і науки України Сергій Захарін, у школі, де облаштоване укриття, дитина перебуватиме у більшій безпеці під час повітряної тривоги, аніж вдома за умови відсутності батьків.  Разом з тим батьки мають право обирати будь-яку форму освіти дитини відповідно до чинного законодавства. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів