Поділитись:

Сам відчинив вікно: повідомили деталі падіння однорічної дитини з дев'ятого поверху

Середа, 10 серпня 2022, 20:41
Сам відчинив вікно: повідомили деталі падіння однорічної дитини з дев'ятого поверху

9 серпня 2022 року у Луцьку в реанімації померла однорічна дитина. Вона випала з вікна дев'ятого поверху 

Батьки померлого хлопчика розповіли правоохоронцям, що дитина сама відчинила вікно.

Про це інформує 12 канал.

«На п’ятому поверсі балкон з козирком, на який він упав, а потім вже падав з того козирка, зачепивши горіх», – розповідає мешканка будинку, в якому стався нещасний випадок.

Дитина впала на газон, який знаходиться поблизу медичної лабораторії. Карина була на роботі, коли почула глухий звук падіння.

«Я викликала швидку, і після того почали збиратися люди. Дитина робила вдих раз на тридцять секунд. Після падіння вибігли батьки хлопчика разом з іншою дитиною», – пригадує жінка.

Зі слів лучанки Віри, у подружжя є чотирирічна донька. Сусідка переповідає, що батько, який прибіг до хлопчика, відразу почав сварити доньку, позаяк, за його словами, це вона не догледіла братика.

«Дитина чотирьохрічна має дивитися за півторарічним? В хаті були і мама, і тато. Через трохи прийшла мати, але якась така спокійна», – розповідає очевидиця подій.

Поліцейські кажуть, що поки невідомо, як однорічний хлопчик випав з вікна. За словами батьків, дитина самостійно вибралась на підвіконня і відчинила вікно.

«Дитина відпочивала в кімнаті разом з чотирьохрічною сестрою. Вилізши на саму батарею, потім на підвіконня, відчинила вікно та випала з дев’ятого поверху. Тато на той момент перебував в іншій кімнаті, а мама пішла на кухню за іграшками», – розповідає начальниця сектору ювенальної превенції ГУНП у Волинській області Інна Остапович.

Зазначається, що вікно, з якого випала дитина – радянського зразка: має декілька замків, через що хлопчик, якому лише рік, ймовірно, сам його відчинити не міг.

«Можливо, вікно було відчинене, це будуть вивчати додатково», – повідомила правоохоронниця.

Решту деталей та обставин цієї трагедії будуть дізнаватись полісмени.

«На обліку у службі в справах дітей не перебуває, ніяких компрометуючих матеріалів чи скарг від сусідів не надходило. Перш, ніж виходити з кімнати, в якій є дитина, батькам необхідно перевіряти, чи замкнені вікна», – підсумовує Інна Остапович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024