Поділитись:

Волинянина Руслана Кузьмича нагородили орденом «За мужність» посмертно

Вівторок, 09 серпня 2022, 13:27
Волинянина Руслана Кузьмича нагородили орденом «За мужність» посмертно

Президент України Володимир Зеленський підписав Указ № 562/2022 про нагородження старшого солдата Руслана Кузьмича з Волині орденом «За мужність» III ступеня посмертно.

Про це у вівторок, 9 серпня, повідомила у фейсбуці голова Камінь-Каширської районної державної адміністрації Ольга Ващук.

«Кожен з українських захисників є Героєм, гідним найвищих нагород. Воїну небесного легіону з Любешівщини – Русланові Кузьмичу – присвоєна така почесна відзнака. Відповідно до Указу Глави держави він нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно), який є нагадуванням про неймовірну ціну миру. Світла пам’ять і вічна шана Герою!», – написала вона.

Нагадаємо: старший солдат Кузьмич Руслан Васильович, 1984 року народження, загинув 21 липня 2022 року в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання на території Харківської області.

Довідково: 
Орден «За мужність» – українська державна нагорода, що вручається військовослужбовцям, співробітникам правоохоронних органів та іншим особам за проявлені ними героїзм і мужність при порятунку людей, а також при порятунку матеріальних цінностей, за героїзм і мужність у боротьбі зі злочинністю, при ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, а також в інших випадках при виконанні службового, військового або громадського обов'язку в умовах, які пов'язані з ризиком для життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
13:31
09:23
22 квітня 2024
17:56
21 квітня 2024
20 квітня 2024
20:14