Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин понеділка, 8 серпня

Понеділок, 08 серпня 2022, 21:00

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за понеділок, 8 серпня:

Про російських кілерів на Волині

Працівники Служби безпеки України затримала кілерів спецслужб рф, які планували вбивства міністра оборони та керівника Головного управління розвідки.

Служба безпеки запобігла серії замовних убивств представників вищого військово-політичного керівництва і громадських діячів України.

Зловмисники займались підготовкою до вбивства міністра оборони Олексія Резнікова та керівника Головного управління розвідки Кирила Буданова, а також відомого українського активіста.

За вбивство кожного з них російські «куратори» обіцяли винагороду у розмірі від 100 до 150 тис. дол. США. 

Про

Міський голова Володимира Ігор Пальонка закликав представників місцевого терцентру комплектування навідуватися у гуртожитки, в яких мешкають внутрішньо переміщені особи та брати на військовий облік чоловіків, які там живуть. 

Такі заходи, каже мер, спрямовані на зменшення рівня напруги у місті. Адже місцеві мешканці часто обурювалися, підозрюючи несправедливий відбір до лав ЗСУ. Причин для обурення наразі нема, адже представники терцентру комплектування приходять до всіх чоловіків призовного віку. 

«Перебування внутрішньо переміщених осіб у Володимирі наклало свій слід (на життя міста – ред.) . Вони сьогодні живуть у двох закладах обласного підпорядкування. Були різні моменти, але ми зайняли позицію, до якої мене підштовхували наші мешканці. Люди обурювалися, мовляв «чому наші воюють, а переселенці насміхаються і зловживають правопорядком». Я особисто просив поліцію та військового комісара, щоб вони працювали по гуртожитках. І вони працювали дуже плідно – були такі випадки, що чоловіки тікали з гуртожитків, аби не потрапити на військову службу. Але це дало можливість стабілізувати ситуацію і зняти напругу в громаді», – розповів він.


Про наркотики у водія BMW

У Луцьку патрульні за порушення ПДР зупинили легковик BMW – у водія виявили пакетики з наркотиками.

У понеділок, 8 серпня, під час патрулювання на одному з проспектів міста Луцька за порушення ПДР поліцейські зупинили легковий автомобіль BMW 530 D.
Патрульні поспілкувалися з керманичем та влаштували йому поверхневу перевірку, під час якої у кермувальника виявили пакетик з речовиною, схожою на наркотичну. 

Для з’ясування всіх обставин події викликали слідчо-оперативну групу Луцького РУП.

 

Інші цікаві новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів