Поділитись:

У Луцьку оштрафували водіїв за парковку на зупинці (фото)

Понеділок, 08 серпня 2022, 10:26
У Луцьку оштрафували водіїв за парковку на зупинці (фото)

У Луцьку інспектори муніципальної варти продовжують реагувати на звернення громадян, котрі надходять на телефон гарячої лінії «Групи швидкого реагування».

Про це йдеться у дописі на фейсбук-сторінці департаменту муніципальної варти Луцької міської ради.       

Скарга від лучан надійшла щодо автомобілів, припаркованих біля зупинки громадського транспорту на вулиці Кравчука, що створює перешкоду для руху громадського транспорту.      

В ході розгляду звернення інспектор з паркування виявив автомобілі, розміщені ближче 30 метрів від зупинки громадського транспорту, а також на самому посадковому майданчику.

Відповідно, представник мунварти виніс повідомлення про притягнення до адміністративної відповідальності за ч. 3 ст. 122 КУпАП п. 15.9 «е» ПДР України (порушення правил зупинки, а саме здійснення зупинки транспортного засобу ближче 30 метрів від знаку зупинки маршрутних ТЗ та створення перешкоди дорожньому руху), за що передбачена відповідальність у вигляді  штрафу в розмірі 680 грн.    

Муніципали закликають у разі виявлення порушень правил зупинки, стоянки та паркування транспортних засобів повідомляти у департамент за телефонами «гарячої» лінії ГШР: 067 000 0 679, 066 102 1 102.

У Луцьку оштрафували водіїв за парковку на зупинці (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів