Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин суботи, 6 серпня

Субота, 06 серпня 2022, 21:00

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за суботу, 6 серпня:

Про нещасний випадок, унаслідок якого загинула пенсіонерка

У селі Колодеже Луцького району через спалювання стерні сталася пожежа, внаслідок якої загинула пенсіонерка.

У селі Колодеже Городищенської громади Луцького району 68-річна господарка спалювала стерню на своєму городі. Вогонь швидко перекинувся на сусідню велику площу – майже 1,5 га.

Жінка спробувала гасити полум’я, але отруїлась димом, впала і отримала важкі опіки.

Пенсіонерку помітила сусідка, викликала карету швидкої допомоги. Лікарі госпіталізували постраждалу в Луцьку міську клінічну лікарню, проте вона, на жаль, померла.

Про Луцький магазин, в якому можуть проклясти

У Луцьку в магазині на ринку покупцеві відмовилися повернути гроші за товар через відсутність товарного чека, хоча продавець сама ж його не видала.

Чоловік придбав 2 серпня балончик автофарби на Завокзальному ринку в контейнері на «Формулі» за 295 грн, щоб майстер підфарбував транспортний засіб.

Зі слів Олександра, продавчиня 50-55 років зверхньо і нетактовно продала товар й не захотіла давати чек. Чоловік поспішав, тож заплатив і взяв фарбу.

Згодом з'ясувалося, що фарба не підходить. Тож 6 серпня чоловік приніс балончик автофарби, яким не користувався, аби повернути гроші. Проте продавчиня категорично відмовилася, попри те, що, згідно із законом «Про захист прав споживачів», упродовж 14 днів покупець може повернути товар і отримати назад свої кошти. Натомість жінка заявила, що Олександр нічого не доведе, адже не має чека.

Детальніше про це, читайте за посиланням.

Про ДТП на Конякіна

У суботу, 6 серпня, на вулиці Конякіна у Луцьку трапилася дорожньо-транспортна пригода.

Подія трапилася неподалік автошколи та торгівельного центру «Варшавський».

Як вбачається із фото, дорогу не поділили два легкові автомобілі – Mazda та Volkwagen. Обидва транспортні засоби отримали незначні механічні ушкодження.

Інші цікаві новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів