Поділитись:

Потрібно розраховувати на довгу дистанцію, – волинський військовий про закінчення війни (відео)

П'ятниця, 05 серпня 2022, 13:00

Триває 163 доба героїчного протистояння наших бійців проти рашистської армії. З першого дня повномасштабного вторгнення українці задаються питанням, коли коли закінчиться війна.

У свіжому випуску програми "Прайм Тайм" на телеканалі Конкурент TV волинянин, головний сержант однієї з рот єгерської бригади Сергій Адамчук поділився думками з цього приводу.

Боєць розповів, що, на жаль, у рф ще багато "металу" ще з часів холодної війни, також чимало негативно зарядженого пропагандою населення. Окрім того, він вважає, що рішення приймає група людей і лише озвучують їх через путіна. Військовослужбовець додав, що навіть напрацювання попереднього мирного договору – це важка і тривала робота: має бути вивіреним кожен пункт, кожна кома. Але й віри до ворога немає, у випадку підписання мирної угоди боєць вбачає ще певний час гібридної війни та провокацій. Сергій Адамчук підсумував, що потрібно розраховувати на довгу дистанцію. Окрім того уряд має зважати на життя українців в тилу, плануючи перемогу. Адже без впевненості, що вдома все добре – буде важко воювати.

Детальніше у відео:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів