Поділитись:

Переселенка з Бучі стала арт-волонтером у Луцьку

П'ятниця, 05 серпня 2022, 10:11

Євгенія Шаповалова, вимушена переселенка з Бучі, яка у зв’язку з війною упродовж п'яти місяців проживала у Луцьку, наразі повертається додому. З перших днів перебування на Волині Євгенія активно долучилася до роботи в арт-терапевтичному центрі Палацу культури «Діти слухають казки», творчо співпрацювала зі зразковою дитячою театральною студією «Бешкетники».

Про це повідомляє департамент культури Луцької міської ради.

У бібліотеці-студії «ДіМ» як волонтер працювала над реалізацією міжнародного проєкту «ВільноХаб», в рамках якого провела низку заходів для дітей. Особливою популярністю користувалися заняття з медіаграмотності циклу «Твоя соціальна сторінка – твоє обличчя», заняття в блогер-студії «Медіа–cases», арттерапевтичний заняття з хоум-терапії, арт–пленер «Весняний цвіт», арт-простір «Веселка». Активно долучалася і до проведення інших бібліотечних заходів як дизайнер та фотограф.

Євгенія Шаповалова висловила захоплення луцькою громадою, творчою енергією та професійністю працівників культури, подякувала за гостинність та щирість.

Директорка департаменту культури Тетяна Гнатів вручила Євгенії Подяку за творчу співпрацю та побажала щасливого повернення до рідного міста, а ще – переможного миру і злагоди у нашому спільному домі.

Нагадаємо, що за гроші, зібрані під час благодійного забігу, департамент молоді та спорту Луцької міської ради придбав GPS-трекери «Garmin» для військових.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів