Вдарив ногою у живіт, ледь не вбивши, а вона пробачила: на Волині судили чоловіка

Четвер, 04 серпня 2022, 15:14

На Волині судили чоловіка, який, з'ясовуючи стосунки зі співмешканкою, не знайшов аргументів, окрім того, щоб вдарити жінку ногою у живіт. Та так сильно, що потерпіла отримала тяжкі травми.

Відповідний вирок ухвалив Любешівський районний суд Волинської області 28 лютого.

Як вбачається із вироку, конфлікт стався 13 грудня 2020 року близько 20:00 у літній кухні. Суперечка виникла раптово, у ході якої чоловік вдарив жінку ногою у живіт. Та отримала травми, які відносяться до тяжких тілесних ушкоджень за ознакою небезпеки для життя у момент заподіяння.

У суді чоловік повністю визнав свою вину, розкаявся та просив суворо не карати.

Жінка ж у суді зазначила, що щиро пробачила своєму кривдникові та із заявою правоохоронних органів не зверталася. Також просила суворо не карати свого співмешканця.

При цьому свідки у суді зазначили, що почувши крик, прийшли у подвір'я, де стався конфлікт, і в літній кухні побачили потерпілу, яка була сильно побита та в крові.

Також свідки повідомили, що у момент конфлікту потерпіла була у стані алкогольного сп'яніння.

Потерпіла була у тяжкому стані після побиття ще три дні. Про це повідомила ще одна свідок, до якої прийшла побита жінка 16 грудня у такому стані, що навіть не могла говорити. Тоді їй викликали «швидку», лікарі константували, що жінка перебувала у тяжкому стані. У лікарні у неї діагностували серйозні травми внутрішніх органів, які відносяться до тяжких тілесних ушкоджень.

Дослідивши всі обставини справи, суд визнав чоловіка винним у нанесенні умисних тяжких тілесних ушкоджень та призначив покарання у вигляді позбавлення волі строком 5 років умовно з іспитовим строком 3 роки.

Нагадаємо, що жінці, яка вдарила свого співмешканця ножем, загрожує до восьми років позбавлення волі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: