Поділитись:

Ножі, набої, трамадол: у «Ягодині» службовий пес «розкусив» іноземця (фото)

Середа, 03 серпня 2022, 11:55
Ножі, набої, трамадол: у «Ягодині» службовий пес «розкусив» іноземця (фото)

На пункті пропуску «Ягодин» завдяки службовому собаці митники знайшли в громадянина Фінляндії, який виїжджав до Польщі, холодну зброю, набої та психотропні препарати.

Про це у середу, 3 серпня, повідомили на фейсбук-сторінці Волинської митниці.

«Службовий собака митниці знову відзначився. Але цього разу його реакція на пігулки трамадолу дозволила викрити ще й спробу контрабанди холодної зброї та набоїв», – йдеться у повідомленні. 

Загалом митники виявили 40 таблеток, обіг яких обмежений, які знаходилися в органайзері для медикаментів серед особистих речей пасажира рейсового автобуса «Чернігів – Познань», яким громадянин Фінляндії виїжджав з України через пункт пропуску «Ягодин». Крім психотропів, у його рюкзаку під час митного огляду також виявили штик-ніж та 20 набоїв калібру 5,56х45 мм.

Усі заборонені для переміщення через кордон предмети вилучені. До правоохоронців скероване повідомлення про протиправне діяння, що містить ознаки злочинів, які кваліфікуються статтями 263, 309 Кримінального Кодексу України. Далі цю справу вивчатимуть слідчі Нацполіції.

Ножі, набої, трамадол: у «Ягодині» службовий пес «розкусив» іноземця (фото)Ножі, набої, трамадол: у «Ягодині» службовий пес «розкусив» іноземця (фото)Ножі, набої, трамадол: у «Ягодині» службовий пес «розкусив» іноземця (фото)Ножі, набої, трамадол: у «Ягодині» службовий пес «розкусив» іноземця (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
17:09
16 квітня 2024
06 квітня 2024
27 березня 2024
07 березня 2024
06 березня 2024