Поділитись:

Через «Ягодин» намагалися провезти наркотичні таблетки у посилці (фото, відео)

Понеділок, 01 серпня 2022, 11:45
Через «Ягодин» намагалися провезти наркотичні таблетки у посилці (фото, відео)

Більш як три сотні наркотичних таблеток знайшли у посилці, яку везли за кордон через митний пост «Ягодин».

Про це повідомила пресслужба Волинського прикордонного загону.

У неділю, 31 липня, під час огляду рейсового автобуса, який слідував до Польщі через пункт пропуску «Ягодин», прикордонники виявили медичні препарати з вмістом наркотичних та психотропних речовин.

Таблетки знаходилися в одній із сумок серед багажу. Водій автобуса повідомив прикордонникам, що коробку переміщує за кордон як посилку.

Загалом оглядова група виявила більш ніж 300 таблеток наркотичної та психотропної дії. На упакуваннях знаходилися написи «від голови» та «від болів», вочевидь зроблені відправником, який, на жаль, не врахував те, що обіг речовин, які містяться у цих медикаментах, обмежений. А для того, щоб перевезти їх через кордон, необхідно мати рецепти на переміщувані засоби.

Про знахідку прикордонники поінформували співробітників Нацполіції, які й вилучили медичні препарати.

Через «Ягодин» намагалися провезти наркотичні таблетки у посилці (фото, відео)Через «Ягодин» намагалися провезти наркотичні таблетки у посилці (фото, відео)Через «Ягодин» намагалися провезти наркотичні таблетки у посилці (фото, відео)Через «Ягодин» намагалися провезти наркотичні таблетки у посилці (фото, відео)Через «Ягодин» намагалися провезти наркотичні таблетки у посилці (фото, відео) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
24 квітня 2024
23 квітня 2024
22 квітня 2024
19 квітня 2024
18 квітня 2024
17 квітня 2024