Поділитись:

Instagram music став доступним в Україні

Середа, 03 серпня 2022, 01:11
Instagram music став доступним в Україні

В Україні стала доступною корисна функція Instagram music. З її допомогою можна публікувати Stories з музикою, доступною в бібліотеці соцмережі.

І хоча функція для українських користувачів вважається новою, додавання музики вже було доступним у більшості країн останніми роками. Наприклад, додати трек у Stories можна було в Європі, включаючи нашого сусіда Польщу. Причому в Україні послухати музику не можна було в публікації мешканця іншої країни – з’являлося повідомлення про відсутність функції в регіоні.

Щоб додати пісню до Stories, необхідно вибрати функцію Музика у категорії віджетів. У списку можна знайти як іноземних виконавців, так і українських. Щоб скористатися новинкою прямо зараз, необхідно оновити програму, якщо немає автоматичного оновлення.

Instagram music став доступним в Україні 

Відомо, що Instagram відмовляється від останнього оновлення, через яке соцмережа стала схожою на TikTok. Це також помітили Кайлі Дженнер та Кім Кардаш’ян, які розкритикували нещодавні зміни. У спробі утримати користувачів і охопити доходи TikTok, соцмережа компанії Meta кардинально змінилася – відео відображалися в Reels, а в рекомендаціях все частіше показували відео, а не знімки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів