Поділитись:

Місто зустріло на колінах: у Луцькому районі поховали молодого захисника України (фото)

П'ятниця, 29 липня 2022, 09:34
Місто зустріло на колінах: у Луцькому районі поховали молодого захисника України (фото)

У Ківерцях 28 липня провели в останню путь загиблого захисника України Владислава Воронюка. Хлопець загинув під час ворожого обстрілу у Донецькій області. 

Про це повідомили у Ківерцівській міській раді.

«Прикро і боляче, що такі молоді, сильні, мужні, патріотичні сини гинуть. Адже вони могли б ще багато зробити для своїх родин, нашої громади та України. Владислав Воронюк стояв до останнього подиху за свою рідну землю, за суверенітет держави, за рідних і близьких, за усіх нас, а тепер янголом-охоронцем оберігатиме з небес! Світлий спомин про нашого земляка, захисника України назавжди залишиться в серцях та спогадах його рідних, земляків, бойових побратимів. Нехай душа загиблого знайде вічний спокій. Герої не вмирають!» – йдеться у дописі.

Владислав Воронюк загинув у результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання щодо захисту незалежності України в районі населеного пункту Яковлівка Донецької області.

Сайт новин Луцька та Волині «Конкурент» висловлює щирі співчуття родині загиблого та дякує за гідне виховання сина. 

Місто зустріло на колінах: у Луцькому районі поховали молодого захисника України (фото)Місто зустріло на колінах: у Луцькому районі поховали молодого захисника України (фото)Місто зустріло на колінах: у Луцькому районі поховали молодого захисника України (фото)Місто зустріло на колінах: у Луцькому районі поховали молодого захисника України (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів